Kısıtlama da Tapu Randevusu Alma | E- Randevu

Kısıtlama da Tapu Randevusu Alma

Kısıtlama da Tapu Randevusu Alma

Kısıtlama da tapu randevusu alma  ev arsa satışı yapacakların büyük merak konusu oldu. Pandemi süresince çeşitli kapanma tedbirleri uygulanmakta, son olarakta mayısın başında başlayan ve 17.05.2021 Tarihinde sona erecek olan kısıtlama süreci bir çok soru işareti oluşturdu.

Kısıtlamada Ev Arsa Satışları Yapılacak Mı?

Kısıtlama döneminde ev arsa alıp satmak isteyenler tapu müdürlüklerinin açık olup olmadığı, tapu satış işlemleri yapıp yapamayacakları, ne şekil de tapu randevusu alıp alamayacakları hakkında yetkililere bir çok soru yönelttiler. Bizde yazımızda 03.05.2021 – 17.05.2021 Tarihleri arasındaki kısıtlama döneminde tapu randevularının nasıl alınacağını sizlerle paylaşacağız.

 

Kısıtlamada Tapu Randevusu Alma

İçişleri Bakanlığının yayımlamış olduğu yeni kapanma süreci genelgesinde yukarıda belirtilen tarihler arasında kısıtlama gerçekleştirilerek sokağa çıkma yasağı yeniden devam edecek. Peki bu kısıtlama sürecinde ev ve arsa satışları için Belediyelerin Tapu Müdürlüklerinden randevu alınabilecek mi? İş te yanıtı.

Bilindiği gibi uzun zamandır tapu randevuları internet üzerinden yapılmakta idi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Randevu Sistemi üzerinden başvuru yapılabilmekteydi.

Kısıtlama Sürecinde Tapu Randevuları Yeni Web Adresinden Alınacak

Tapu E-Randevu  Resmi Web Sayfasında açıklamnan bilgiye göre kısıtlama da ilgili tarihlerde artık randevular https://webtapu.tkgm.gov.tr/ adresi üzerinden yapılacak!

İşte İlgili Yazı

Kısıtlama da Tapu Randevusu Alma

Tapu Randevu Sistemi Ana sayfasında Yazan Yönlendieme yazısı; Cumhurbaşkanlığınca belirlenen 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00′ e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde e-randevu hizmeti verilmeyecek olup sadece https://webtapu.tkgm.gov.tr üzerinden başvurular kabul edilecektir.

Telefonla Tapu Randevusu Alma

Web Tapu işlemleriniz için  ALO 181 ‘den kolayca bilgi alabilir ve satış işlemi için randevularınızı ALO 181 üzerinden de yapabilirsiniz.

Yorumlar

  • Yorum Yok.
  • Yorumunuzu Yazın