Sıfır Araç Kampanyaları Mayıs 2021

SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI MAYIS 2021

Sıfır araç kampanyaları 2021 Mayıs ayına özel sıfır araç kampanyaları yapılması bekleniyor. Mayıs ayına özel sıfır araç kampanyalarının yanı sıra, araç almayı düşünenlerin bir de ötv indirim beklentileri var. İşte bazı araç markalarının kampanyalı fiyat listeleri...

Hyundai

2020 mayıs ayı sıfır araç kampanyaları hyundai

 

Mayıs Ayı hyundai marka otomobil kampanyaları otomobil tutkunları tarafından merak konusu oldu. Pandemi sürecinde otomobil firmalarının yeni kampanyalar yapması bekleniyor. Otomobil almak isteyenler sıfır yada ikinci el araç arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Araç fiyatlarının ateş pahası olduğu dönemde otomobil firmalarıda elini mutlaka taşın altına koymalı. Bazı güncel otomobil fiyat listelerini sizin için bir araya getirdik Aşağıdaki linkten güncel hyundai fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Hyundai 2021 Fiyat Listesi İçin Tıklayınız.

 

Fiat

2021ayı fiat sıfır otomobil kampanyaları

Fiat sıfır otomobil kampanyaları mayıs ayında da araç alacakları heycanlandırıyor yeni egea cross ilk çıktığından bu yana 2021 de satış rekorları kırmaya devam edecek gibi görünüyor. Aşağıdaki linkten fiat fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Fiat 2021 Kampanyalı Otomobil Fiyat Listesi İçin Tıklayınız.

Fiat 2021 Kampanyalı Ticari Araç Fiyat Listesi İçin Tıklayınız.

 

Toyota

toyota corolla 2021 fiyat kampanyaları

Toyota 2021 sıfır araçlarda 2018 den bu yana otomobil meraklarını heycanlandıran çeşitli fiyat indirim kampanyaları uygulamakta. 2021 mayıs ayında da yeni haberler gelebilir. Güncel fiyat listelerini aşağıdaki linkten paylaşıyorum inceleyebilirsiniz.

Toyota 2021 Kampanyalı Otomobil Fiyat Listesi

 

2021 İkinci El Otomobil Fırsatlarını Kaçırmayın.

Sıfır araçlar gibi ikinci el araçlarında da az da olsa fiyatlarda gerileme mevcut ikinci el araç almak isteyenler için de tam zamanı diyebiliriz. İkinci el araç almanın kolay yolu fark edil de aradığınız vasıta ilanlarını linkten inceleyebilirsiniz. Aracınızı satmak istiyorsanın ücretsiz ilan verebilirsiniz.

Tüm Vasıta İlanları İncelemek İçin Tıklayınız.

Ücretsiz İlan Vermek İçin Tıklayınız.

Sıfır araç kampanyaları mayıs 2021 konulu haberimizde Farkedil olarak sizlere Sıfır araç kampanyaları mayıs 2021 ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen aşağıdaki yorum bölümüne Konu ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. “

Yorumlar

  • Maharetli
    3 Mayıs 2021 at 9:46 am

    Mayıs ayında da arabalar da ÖTV indirimi yapılmayacak gibi araç alacaklar kampanyalı fiyatları bekliyorlar bu aralar sıfır araç alımları azaldı umarım yetkililer gerçek indirim uygularlar.

Yorumunuzu Yazın